Citizen horloges zijn een sieraad aan je arm!

Citizen horloges

Mannen en sieraden, het lijkt nog steeds niet bij elkaar te horen. Toch zie je dat mannen ook steeds meer aandacht besteden aan hun accessoires. Deze accessoires moeten goed passen, mooi en toch functioneel zijn. Citizen horloges zijn dan ideaal! Want Citizen horloges zijn behalve mooi, ook erg draagbaar en functioneel. En, ook niet onbelangrijk, ze zijn heel erg duurzaam. Zelfs de Citizen horloges die zijn ontwikkeld voor duiken kun je prima gewoon aan je pols dragen tijdens een vergadering. En natuurlijk tijdens het duiken tot ongekende dieptes. En toch hoef je ook van deze Citizen horloges nooit (!) de batterij te vervangen!
Citizen horloges

Citizen horloges zijn mooi

Het is voor de meeste mannen heel belangrijk dat een horloge er mooi uit ziet. Je wilt wel met plezier op je klokje kijken, toch? De horloges van Citizen voldoen zeker aan dat criterium. Ze zijn echt een lust voor het oog. En omdat smaken verschillen zijn ze in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Kijk gewoon eens op bovenstaande site en zie welke Citizen horloges het best bij jou passen. De prijs zal je ook nog eens hartstikke meevallen!

Citizen horloges zijn duurzaam

De horloges van Citizen zijn zo duurzaam als je maar kunt bedenken. Want ze lopen op zonne-energie! Dat is wel bijzonder. Je hoeft dus nooit het batterijtje te vervangen. Dat is om de doodsimpele reden dat er geen batterijtje in zit. In of onder de wijzerplaat (afhankelijk van het model) zijn zonnecellen geplaatst. Deze zijn zeer gevoelig en zullen ieder streepje licht opvangen. Hierdoor lopen de Citizen horloges altijd stipt op tijd en hoef je ze niet op te winden. Ideaal toch? Zelfs de duikhorloges van dit merk zijn van deze techniek voorzien. De zonne-energie zorgt ervoor dat de horloges maandenlang kunnen blijven lopen. Zelfs als je ze, om wat voor reden dan ook, in een donkere lade zou leggen.

Citizen horloges voor duikers

Wanneer je gaat duiken is het van belang dat je de diepte en natuurlijk de tijd onder water in de gaten kunt houden. Citizen horloges zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Maar dan wel op een dusdanige manier, dat de duikhorloges ook boven water nog steeds functioneel zijn. Want zeg nou zelf, de horloges zijn te mooi om alleen onder water te gebruiken. De duikhorloges van dit merk zijn er in diverse soorten en maten. Zo vind je altijd precies dat duikhorloge dat bij jou en je duikgear past.