Neem een houten bloembak als je je tuin wil opleuken!

Houten bloembak

De winter komt eraan en het ‘in-de-tuin-zitten-seizoen’ is zo goed als afgelopen. Toch kan het heel interessant zijn om je tuin ook in de winter op te leuken, bijvoorbeeld met een houten bloembak. Er zijn veel verschillende manieren waarop je je tuin een goede sfeerimpressie te geven, zelfs als je er niet 24/7 vertoeft in je bikini met een cocktail in je handen en een zonnebril voor je ogen.

Houten bloembak van hardhout vergaat niet

Een van de manieren om je tuin op te leuken is met een houten bloembak. Als je een bloembak kiest van hardhout, is dat een verstandige keuze. Een hard houten bloembak vergaat namelijk niet met het slechte weer in de winter. Natuurlijk moet je even wachten met daadwerkelijk bloemen in de bak te doen, maar je kunt er wel al tijdelijke materialen in kwijt, bijvoorbeeld een pompoen (leuk voor met Halloween?!).

Tuinset met terrasverwarmer

Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Als je nou helemaal wil uitpakken, kun je kiezen om niet alleen een houten bloembak op te hangen, maar ook een tuinset aan te schaffen met een mooie tafel en wat comfortabele stoelen. Als je toch buiten wil zitten koop je er een terrasverwarmer bij. Dan kun je zelfs in de winter genieten van lekker warm buiten zitten.

Accessoires om het helemaal af te maken

Je houten bloembak, tuinset en terrasverwarmer zijn in aantocht en je hebt zin om je tuin winterklaar te maken. Als je alles hebt gepositioneerd, is het enige dat je nog mist: accessoires! Een paar pompoenen, kaarsen onder een afdak, vogelhuisjes en een wintervaste plant kunnen niet ontbreken in deze tuin die tegen sneeuw opgewassen is! Het is niet te missen. Jouw tuin is het meest inspirerend wat men dit najaar gaan tegenkomen. Nodig je vrienden uit en houd een winter-tuinfeest!