Site pictogram mensbasics.nl

De revival van het houten sieraad; een houten horloge voor heren

houten horloge voor heren

Bij houten sieraden wordt vaak gedacht aan grote hippie-achtige sieraden in schreeuwende kleuren zoals je in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw veel tegenkwam. Maar zoals wel vaker in de mode gebeurt maken houten sieraden een revival. Betekent dit dat we weer met armbanden en kettingen met grote houten kralen gaan rondlopen? Nee, wees maar niet bang. De nieuwe trend in houten sieraden is een stuk eleganter. Met name als je kiest voor een houten horloge voor heren zit je helemaal goed wat de laatste modetrends betreft.

Duurzaamheid in de hoofdrol

Een paar jaar geleden had niemand nog gehoord van een houten horloge voor heren, maar als je de huidige modebladen erop naslaat zal je zien dat je ze steeds vaker tegenkomt. En dat is niet voor niets! Naast het feit dat je een houten horloge voor heren in ontzettend veel verschillende houttinten en uitvoeringen kan verkrijgen leven we momenteel in een maatschappij waarin duurzaamheid (terecht!) een steeds belangrijkere rol speelt. Hout is een natuurlijk en tijdloos product dat volledig bij deze trend aansluit. Steeds meer fabrikanten en verkopers van houten horloges stimuleren actief de bosgroei door een deel van de opbrengst te doneren aan goede doelen die hierbij betrokken zijn. Met een houten horloge voor heren straal je dus direct uit dat je betrokken bent bij het huidige klimaat.

Een trendy houten horloge voor heren

Duurzaamheid en het klimaat zijn hele belangrijke en actuele kwesties, maar je wilt er daarnaast natuurlijk wel trendy en verzorgd uit zien. Als je twijfelt of een houten horloge voor heren wel aan deze eisen voldoet moet je maar eens rondkijken in het assortiment dat op verschillende verkooppunten en websites wordt aangeboden. Het zal je verrassen in hoeveel verschillende uitvoeringen en houttinten de horloges verkrijgbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een robuust exemplaar, een elegant horloge voor op kantoor of een vrolijk multicolor horloge voor op een feest; er is altijd een houten horloge voor heren te vinden die helemaal bij jou past.

Lief voor je huid

Wat ook erg fijn is, is dat een houten horloge voor heren zelden tot nooit de huid irriteert. Ook als je een gevoelige huid hebt kan je ongestoord de hele dag van je horloge genieten. In hout zitten namelijk geen stoffen die een huidreactie oproepen. Er zijn dus genoeg redenen om voor een houten horloge voor heren te kiezen. Lang leve de mode revival van het houten sieraad!

Mobiele versie afsluiten