Site pictogram mensbasics.nl

Ben jij ook klaar voor de winter samen met Suitable?

Het is buiten helaas geen zomer meer en dit betekent dat jij al jouw frisse zomerkleding uit de kast kan gooien. Tijd voor de winter! Wie niet van de kou houdt, wees niet getreurd, want met Suitable kan jij er in de winter warm en stijlvol bij lopen! Suitable heeft een groot aanbod van verschillende soorten winterjassen van verschillende merken. Waar moet je op letten bij een goede winterjas?

Uitstraling

Allereerst val jouw oog natuurlijk op een jas, omdat de jas er mooi uit ziet. Praktische zaken komen later wel. Meestal heeft iemand per winter niet meer dan 2 winterjassen. Dit betekent dat je goed moet bedenken of de jas bij de kleding past die jij dagelijks draagt. Bij Suitable kun je verschillende soorten winterjassen vinden van bijvoorbeeld Gant, Save the Duck, van ons eigen merk en nog veel meer. Zo heeft Save the duck winterjassen met een kortmodel die er vooral hip uitzien, maar zo heeft Save the duck ook winterjassen met een langmodel die meer neigen naar de casual kant. Kijk eens voor herenkleding online op de website of ga langs in 1 van onze stores om te kijken wat bij jou past.

Pasvorm

Een winterjas draag je in de winter, dus om te kijken naar de pasvorm is het belangrijk dat je vrij dikke kleding aantrekt tijdens het passen. Als je een jas past met een t-shirt in de zomer, kan het zo zijn dat zodra het vriest en jij een dikke trui aan hebt de jas ineens veel te krap zit! Een gouden tip: Pas een winterjas altijd met een trui aan! Controleer ook of de mouwen lang genoeg zijn. Dit is belangrijk bij een jas. Je wilt natuurlijk geen kouden onderarmen..

Andere praktische tips

Bedenk van tevoren goed of je een capuchon wilt of niet. Meestal is dit wel handig voor als het regent, sneeuwt of als er veel wind staat. Check ook altijd of rits soepel werkt en of je de jas helemaal dicht kan trekken tot je kin. Verder is het natuurlijk heel belangrijk dat die warm is, want daar wordt je uiteindelijk toch wel het meest vrolijk van als de eerste sneeuwvlokjes vallen.

Dus kortom: Kies je een jast die bij jou past, pas hem lekker met een trui aan en let daarna op de praktische zaken zoals warmte, ritsluitings, mouwen en al het andere! Heb jij al een winterjas uitgekozen?

Mobiele versie afsluiten