Over ons

Welkom op deĀ Over ons pagina van mensbasics.nl! Op deze pagina ligt ik het een en ander toe over mijzelf. Zo zal ik hieronder vertellen wat mijn motieven zijn voor het opzetten en onderhouden van deze pagina. Natuurlijk heb ik op de home page al het een en ander verteld over mijn motieven achter deze site, maar voor de duidelijkheid zal ik het op deze pagina nog even een keer toelichten!

Wie ik ben

Ik ben dus een jonge man met een partner, heb drie kinderen en werk bij een leuk bedrijf. Bij dit bedrijf kom ik veel in contact met klanten en andere bedrijven. Hierdoor werk ik veel samen met mensen en ben ik veel op pad. Dit vind ik allemaal heel leuk om te doen! Daarnaast geniet ik er ontzettend van om thuis te zijn en lekker te klussen. Naast dagjes weg met het gezin geniet ik er enorm van activiteiten te ondernemen met vrienden en eropuit te gaan. Daarnaast houd ik van schrijven over onderwerpen die met mijn leven te maken hebben. Zo ben ik op het idee gekomen een Blog op te starten over mannen dingen, mensbasics.nl dus! Omdat ik zelf ook behoefte heb aan informatie op dit gebied heeft dit mij aangespoord hier informatie over op te zoeken en hier te plaatsen!

Waarom ik dit doe

Als je werkt moet je er representatief uit zien voor je bedrijf. Dit is logisch, maar soms kun je hier best wel wat hulp bij gebruiken. Iedereen begrijpt dat je je netjes moet scheren, je schoenen schoon moet maken en je overhemd moet strijken. Maar wat moet je nou aan naar verschillende soorten bijeenkomsten? Wat voor soort schoenen staan goed onder welk pak en hoe bepaal je welke kleur gepast is? Over dat soort dingen gaat dit Blog onder andere. Ik merk dat het soms knap lastig kan zijn op internet de juiste tips te vinden voor een onderwerp op dit gebied. Dat is een van de redenen waarom ik dit Blog begonnen ben. Daarnaast vind ik het dus leuk om te schrijven, zeker als ik hier anderen een plezier mee kan doen. Zo schrijf ik over onderwerpen die voor mannen allemaal handig zijn om te lezen. Dit is ook voor mijzelf zeer leerzaam omdat ik soms dingen tegen kom die ik daarvoor nog niet wist. Zo heb ik nu een veel betere kijk op bijvoorbeeld verschillende schoenen en kleuren bij een pak dan toen voordat ik met dit Blog begonnen ben.