Gebruik je een Nike joggingbroek waarvoor het bedoeld is?

Nike joggingbroek

Een Nike joggingbroek is uitgevonden om… juist: om in te joggen. Grappig genoeg doen de meeste mensen dat niet (uitzonderingen daargelaten). Waar gebruiken mensen een Nike joggingbroek dan wel voor, en hoe kan Nike mensen stimuleren om de broek wél te gebruiken waarvoor het bedoeld is?

Nike joggingbroek om in te sporten

Zoals ik al zei is een Nike joggingbroek natuurlijk het leven in geholpen om in te sporten. Het heet niet voor niets een jogging broek. Als je de broek aantrekt zou het een gevoel moeten geven van comfort, lichtheid en een motivator om in te sporten. Je wil dat iedereen je ziet in zo´n hippe broek, dus ga je de straat op. Toch?

Nike joggingbroek om in te lopen

Oké, als je er niet meer jogt (of een andere sport mee doet), loop je ermee. Het is en blijft een mooie broek om te zien. Dus als je sporten haat, maar een Nike joggingbroek mooi vindt, draag je ‘m gewoon in plaats van de spijkerbroek. Fair enough. Je laat ‘m aan je vrienden en vriendinnen zien. Zij willen vervolgens ook zo’n broek en voor je het weet loopt iedereen ermee. Wat een perfecte promotie!

Nike joggingbroek om in te chillen

Sporten, lopen… allemaal wel in lijn met wat Nike wil bereiken met de Nike joggingbroek. Wat ze niet hadden voorzien, maar wat er nu wel gebeurt, is dat mensen de joggingbroek gebruiken om in te chillen. Het lekker zittende model om in te sporten, zit in je vrije tijd ook wel erg lekker. Zó lekker dat je ‘m als chillbroek gebruikt, en niet meer als sportbroek. De loszittende materialen hangen om je benen heen terwijl je door je Netflixaccount heen scrolt. Wat is de volgende serie die jij en je broek gaan kijken?

Nike joggingbroek om in te slapen?!

De laatste variant is misschien wel de meest ernstige variant van hoe je een Nike joggingbroek kunt gebruiken. Om in te slapen?! Juist, Nike heeft een schitterend model bedacht en gemaakt zodat iedereen zorgeloos kan blijven sporten, en jij gebruikt ‘m om in te slapen? Goed, obesitas wordt niet tegen gegaan, maar Nike blijft rekening houden met de gezondheid van de mens. Slapen is namelijk ontzettend gezond, en het schijnt dat we het te weinig doen. Meer dan de helft van de Nederlanders slaapt slecht, dus wie weet… als de Nederlander lekker slaapt in een joggingbroek, wie weet sport -ie dan binnenkort ook weer?