Casual op stap met vrijetijdsschoenen

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen op de homepagina, heb ik een erg drukke baan. Ontspannen met vrienden en familie heb ik dan ook erg hoog zitten. Eventjes lekker op stap en iets leuks doen met z’n allen. Ik geniet er elke keer weer van. Nu kwam ik er laatst achter dat ik helemaal niet de juiste vrijetijdsschoenen ervoor heb. Dit komt doordat ik op mijn werk vaak met nette schoenen loop. Deze zijn natuurlijk heel mooi, maar minder praktisch voor een dagje pretpark. Ik ben dus opzoek gegaan naar mooie vrijetijdsschoenen. Je hebt er dus meer dan gedacht! Hieronder een rijtje met de schoenen die ik ideaal vind om te dragen.

Wandelschoenen

Het voornaamste ding wat mijn kinderen op dit moment het leukst vinden is ontdekken en vies worden. Vandaar dat wij vaak het bos in gaan. Lekker wandelen en kijken welke blaadjes we kunnen vinden. Dit zijn vaak geen eenvoudige paden. Daarom zijn wandelschoenen ideaal. Door het hoge model blijven mijn enkels droog en kan ik uren lopen. Ook bergen en heuvels zijn hierdoor geen probleem. Ideaal om de kids bij te houden! Als het erg geregend heeft, kan er ook gekozen worden voor regenlaarzen. Hiermee blijven jouw voeten gegarandeerd droog. Bij shoeplace.nl heb je verschillende soorten laarzen en wandelschoenen. Ook voor overige vrijetijdsschoenen kun je hier terecht.

Bootschoenen

Bootschoenen zitten zo licht en fijn! Onlangs heb ik de gestreepte versie gekocht en heb hier geen seconde spijt van gehad. Zeker als ik met mijn vrienden een terrasje pak of ergens heen ga, trek ik mijn bootschoenen aan. Ze zien er casual, maar toch stijlvol uit. Daarbij passen ze zowel onder een lange, als korte (spijker)broek. Vaak trek ik hierbij een polo aan of leuk overhemd. Heren bootschoenen raken nooit uit de mode. Je hebt ook erg mooie leren exemplaren. Door de fijne zool kan ik de hele dag op de bootschoenen lopen zonder last te krijgen van pijnlijke voeten.

Sloffen

Vrije tijd hoeft niet te betekenen dat je naar buiten moet. Heerlijk samen met mijn vrouw en kinderen een filmpje kijken thuis op de bank is even ontspannen. Aangezien de kou al aardig in aantocht is, heb ik leuke sloffen gekocht. Deze zijn gevoerd en heerlijk zacht. Zodra ik thuis kom, verwissel ik gelijk mijn schoenen tegenwoordig voor mijn sloffen. Zelf geef ik de voorkeur vaan Spaanse wollen sloffen, maar je hebt ook leren muiltjes of pantoffels met klittenband. Voor mij geen koude voeten meer!