Kleding als cadeau?

Het bedenken en geven van cadeaus is niet altijd even makkelijk. Sommige mensen zijn er erg goed in en weten precies wat zij voor iedereen moeten kopen. Er zijn ook mensen die erg makkelijk zijn om cadeaus voor te kopen: het is duidelijk wat zij leuk vinden en hoe dat tot een (fysiek) cadeau gemaakt kan worden. Maar er zijn daarnaast mensen die niet zo goed zijn in cadeaus geven en mensen waarvoor een cadeau geven één van de moeilijkste taken is. Deze blog gaat over die laatste categorie en iets dat zij misschien wel leuk zouden vinden: kleding.

Kleding

Voor de echte fashionista is kleding een goed cadeau. Zij vinden vast LA sisters een leuk merk, een merk voor iedereen die van mode houdt. Binnen LA sisters worden Amsterdam en Los Angeles gemixt om zo kleding te maken wat zowel trends volgt als maakt. Het merk huist hoodies, jeans, tracksuits, two pieces en nog veel meer. Een merk uit Amsterdam met modieuze en leuke kleding? Wat een cadeau!

Een tas

Een tas is een heel goed idee om te geven aan mensen die hebben laten vallen dat zij een tas of iets dergelijks nodig hebben. Het is ook een goed idee voor iedereen die vaak tot dagelijks een tas dragen die compleet uit elkaar valt. Kijk voor dit cadeau eens bij Michael Kors. Een merk opgericht in 1981 en staat bekend om de verschillende tassen die het merk huist. Naast tassen heeft Michael Kors kleding, een sportlijn, herenkleding en schoenen. Hier kan zeker ook naar gekeken worden voor een leuk cadeau.

Sieraden

Een meer traditioneel cadeau om te geven, zijn sieraden. Om een sieraad te kopen wat gedragen gaat worden, let goed op op welke kleur sieraden de persoon normaal draagt. Het is dan ook belangrijk om te beslissen voor welk sieraad je gaat: een ring, ketting, armband of oorbellen? Wat draagt de persoon meer? En wat klinkt als een leuker cadeau? Een minder puntje aan sieraden is de prijs. Deze kunnen namelijk vrij duur uitvallen. Door een budget op te stellen, zullen al veel sieraden afvallen. Dan worden de opties verminderd en wordt het zoeken naar het beste sieraad makkelijker.

Een tip

Een tip voor iedereen die van plan is om kleding of accessoires als cadeau te geven: wees uniek. Zo wordt het extra verrassend en leuk om uit te pakken. Natuurlijk moet het niet té uniek worden. Dan kan het zo zijn dat de persoon die het cadeau ontvangt, de kleding niet gaat dragen. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Denk dus eens out of the box en ga los!