Drie redenen om een Eterna overhemd te kopen!

Mijn man is zelf niet zo goed in zijn kleding uitkiezen dus ik sta regelmatig voor hem in de winkel of surf voor hem op het web, op zoek naar mooie kleding die hem geweldig zal staan. En al zeg ik het zelf, dat lukt mij aardig. Recent heb ik dan ook een nieuw merk ontdekt die ik jullie graag zou willen aanraden voor jullie partners, broers en mannelijke vrienden. En mocht je dit als man lezen, dan natuurlijk ook aan jou! Het merk waar ik het over heb is Eterna. Ik kwam op een webshop dit merk tegen en zal jullie in deze blog uitleggen waarom ik, na het bestellen van overhemden bij dit merk, gelijk verkocht was. 

Mooie kwaliteit 

Allereerst zijn de overhemden van Eterna van prachtige kwaliteit. Als je man (of jij als man die dit leest) niet van winkelen houdt, is dat natuurlijk heel fijn. Je kan dan namelijk lang doen met de overhemden en hoeft niet elke paar weken of maanden nieuwe te kopen. Ook kan je vaak aan het overhemd wel afzien of de kwaliteit goed is of niet. Met een overhemd van goede kwaliteit maak je dus een veel betere indruk. De stoffen en dessins zijn van een hoger segment dan ‘gewone’ mannen overhemden en de prijs is hierdoor wel iets hoger. Maar als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding is het helemaal terecht! 

Allerlei soorten

Daarnaast zijn de overhemden te kopen in allerlei soorten. Mocht je dus een man hebben of zijn die houdt van basic kleding en niet te uitgesproken, dan kan je hier genoeg overhemden vinden. Maar ook als je een man hebt of bent die iets meer uitgesproken en excentriek is, kan je hier een overhemd vinden dat perfect bij je past. Door de vele keuze aan kleuren en dessins is er dus voor ieder wat wils! Je hoeft je dus niet druk te maken dat je niks kan vinden in jouw smaak of die van je man. 

Allerlei maten

Tot slot is het belangrijk bij een overhemd dat dit goed past. Zeker als je een professionele indruk wil achterlaten op je werk of bij een sollicitatie, kan je natuurlijk niet aankomen met een groot en slonzig overhemd of eentje waarvan de knoopjes open staan doordat hij te strak is. Gelukkig hebben ze bij Eterna echt voor elk figuur een passend overhemd. Ze hebben enorm veel maten! En naast verschillende maten hebben ze ook verschillende fittings, zodat voor elk soort figuur een mooi overhemd te krijgen is. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan slim, slim fit of comfort fit! Mocht je niet weten welk overhemd je nodig hebt, dan kun je natuurlijk altijd even de klantenservice contacten met je afmetingen en je soort figuur. Zij kunnen je vast goed adviseren over de Eterna overhemden!