Rij de auto van je dromen met Private lease

Private lease

Je hoeft echt niet in een midlifecrisis te zitten om eens in een andere auto dan anders te rijden. Helaas is zo’n andere auto vaak niet goedkoop. Maar als het echt je droomauto is, dan vind je er wel een manier op om ‘m toch te gaan rijden. Wat kan helpen is Private lease. Dankzij Private lease hoef je niet in een keer het bedrag voor een nieuwe auto op te hoesten, maar kun je ‘m wel rijden. Je kiest precies de auto die je wilt en die bij jouw maandbudget past. En voor je het weet rij je dankzij Private lease écht in de auto van jouw dromen.

Met Private lease kies je eens wat anders

Wanneer je goed kijkt, zie je dat met Private lease de mogelijkheden haast onbeperkt zijn. Je kiest precies de auto die je wilt en na een grondige (financiële) check rij je er in een mum van tijd in rond. Rij je normaal altijd in een keurige maar saaie auto? Dankzij Private lease kun je nu eens uitpakken en alle extra’s kiezen die jij wilt. Alles zit bij de prijs inbegrepen. Behalve natuurlijk de brandstofkosten en eventuele bekeuringen.
Private lease

Met Private lease kun je alle kanten uit

Wanneer je een auto huurt, zijn er vaak veel voorwaarden aan verbonden. De auto is immers niet van jou, je huurt ‘m voor een bepaalde tijd. Wanneer je via Private lease gaat rijden, is de auto ongeveer van jou. Jij doet ermee wat je ermee wilt doen. Dus tripjes naar het buitenland? Geen probleem, als je maar zelf tankt. Het enige waar je even goed naar moet kijken zijn de landen die op je groene kaart staan. Dat zijn de landen waar je verzekerd bent. In andere landen mag je, met deze auto en verzekering, niet komen. Simpelweg omdat je dan niet verzekerd bent.

Een Private lease contract afsluiten

Je kunt al een Private lease contract afsluiten via bovenstaande website. Hartstikke handig natuurlijk. Maar hou er rekening mee dat je heel goed gecheckt wordt. Het bedrijf wil natuurlijk zeker weten dat jij kunt voldoen aan je betalingsverplichting. Ook kom je voor de duur van het contract terecht in het BKR. Dat lijkt misschien eng, maar is eigenlijk heel logisch. Je sluit namelijk een overeenkomst af op krediet. Dit kan wel als gevolg hebben dat je een lagere hypotheek krijgt als je een huis wilt kopen. Denk hier van te voren goed over na.