Tent huren en dan een kopje koffie!

tent huren

Er zijn talloze redenen om een tent te huren. Dat is tegenwoordig makkelijk en het hoeft niet duur te zijn. Je kunt natuurlijk ook een tent huren voor je koffie party. Ja, die bestaan! En het is wel fijn als die droog verlopen!

Een koffie party organiseren?

Bedrijven die koffie produceren of importeren, maar ook bedrijven die koffieautomaten maken organiseren met enige regelmaat koffieparty’s. Daartoe nodigen ze bijvoorbeeld partyplanners uit om een bepaalde koffielijn of een nieuw apparaat uit te proberen samen met een grote groep vrienden en familie. Hartstikke leuk, natuurlijk. Vooral als je een echte koffieliefhebber bent.

Het Nederlandse weer

Maar in Nederland ben je natuurlijk wel afhankelijk van het weer. Dat kan zomaar eens anders uitpakken dan je gewend bent. Of je huis is gewoon te klein voor het gezelschap dat je wilt uitnodigen. En soms wil je gewoon geen troep in huis. Dan kan een tent huren een prima oplossing zijn. De tenten die je tegenwoordig kunt huren zijn berekend op alle weersomstandigheden en je kunt ze vaak huren met bijvoorbeeld verwarmingselementen. En natuurlijk ook met stroomlasten om die koffiemachine aan de gang te krijgen!

Tent huren: veel voordelen

Het huren van een tent heeft veel voordelen. Je betaalt nooit te veel want je kunt al een tent huren vanaf een paar uur. Maar een weekend of een hele week is natuurlijk ook mogelijk. Je kunt daarnaast precies afstemmen hoe groot de tent moet zijn en vooral ook welke accessoires je nodig hebt om je party geslaagd te laten verlopen. Bij mooi weer kies je een open tent, bij slecht weer een gesloten tent. Alles kan.

Goed afstemmen

Overleg goed met de verhuurder waarvoor je de tent wil gebruiken. Vaak kunnen zij je nog handige tips geven en met je meedenken. Natuurlijk zetten ze de tent voor je op, indien gewenst. Zeker bij de grote tenten is dat aan te raden want zo worden ook alle veiligheidseisen in acht genomen. Een tent huren is dus een prima alternatief voor een zaal of een huiskamer. Het is een prima plek voor een koffie party!