Scheren met Bluebeards Revenge

Wanneer je veel last hebt van harde stoppels die je scheermesjes bot maken en maar blijven zitten, dan heb je last van blauwbaard, maar hier heeft Bluebeards Revenge een oplossing voor. Met hun producten, ontwikkeld door echte mannen, kun je door op de traditionele manier te scheren met hun Bluebeards Revenge shavette van dit probleem afkomen. Nog niet overtuigd? Lees dan verder.

 

Wat is Bluebeards Revenge?

Bluebeards Revenge is een scheermerk wat het concept van blauwbaard de wereld uit wil helpen. Zij bieden geen rommel uit de supermarkt, maar kwaliteit scheer middelen door echte mannen en voor echte mannen. Maar ook wanneer je hier geen last van hebt bieden ze kwaliteit baardolie, snor wax, zeep, douchegel, shampoo conditioner en scheer accessoires. Bovendien werken ze zonder parabenen en testen ze nooit op dieren

 

Bluebeards revenge

 

Bluebeards Revenge shavette?

Bluebeards Revenge shavette is een traditioneel scheermesje wat werkt met verschillende scheermesjes om zo het beste resultaat te bereiken. Het scheren met deze shavette zal wat oefening kosten wanneer je de supermarktscheermesjes gewend bent.
Als eerste klap je het mes open en schuif je de houder naar achteren. Hierna moet je de twee houders van elkaar aftrekken en omhoogschuiven. De Double-edge mesjes kun je in twee├źn breken zodat je in elk een mesje kunt plaatsen. Hierna kun je houder op zijn plaats schuiven. Om het te gebruiken neem je het mes tussen je duim en drie vingers, dan houdt je het richting je gezicht in een hoek van 30 graden. Je moet de huid strak houden tijdens het scheren en niet te hard drukken. Bovendien kun je in het begin beter niet tegen de haren inscheren.

Het mes werkt erg simpel maar doet wat hij moet doen en het is een kwaliteit product, hij zal lang meegaan en goed scheren.

 

Je weet het dus, echte mannen gebruiken Bluebeards Revenge, en dan vooral de Bluebeards Revenge shavette. Met deze producten wordt scheren een ware kunst en gaat het sneller en preciezer. Wacht niet langer en maak een kleine investering om jouw ochtendscheerroutine naar een nieuw niveau te tillen.