Poker online kan een echte uitdaging zijn

Poker online

Poker online klinkt als zo’n game waar je in verzandt. Je blijft het spelen omdat je het niet kunt uitstaan dat je er niet beter in bent. Poker online kan erg frustrerend zijn. Maar poker online kan ook juist een echte uitdaging zijn. Iets waar je je tanden in zet. Want je wilt natuurlijk de beste zijn in alles. En dus ook in poker online. Het is dan belangrijk dat je goed weet wat je doet. En ook dat kun je gewoon online leren. Er zijn verschillende filmpjes met uitleg beschikbaar op bovenstaande site. En voor vragen kun je terecht op de facebookpagina die gekoppeld is aan de site. Je kunt online nieuwe vrienden maken. Gewoon van achter je eigen computertje.

Poker online is niet gezellig

Dat kan wel kloppen. Helemaal als je poker speelt op redelijk hoog niveau. Je weet dan dat je tegen de besten van de wereld speelt. Echt gezellig is dat natuurlijk niet. Je moet continu scherp blijven en reageren op de anderen. Inschatten wat een ander gaat doen, zonder dat je zijn of haar poker-face voor je ziet. Eigenlijk is poker online nog lastiger dan pokeren in het echt. Je kunt niet aflezen van iemands gezicht wat voor kaarten hij of zij heeft. En tijd voor een gezellig praatje tussendoor is er niet. Toch kun je met poker online grote toernooien spelen tegen spelers van over de hele wereld. En, niet onbelangrijk, leuke geldprijzen winnen.

Poker online versus poker aan tafel

Poker online wordt al gauw gezien als iets professioneels. Je speelt het duidelijk niet voor de gezelligheid, maar om geld te winnen. Poker aan tafel gaat er meestal wat gemoedelijker aan toe. Zeker als je in je eigen huiskamer speelt met je vrienden. Ook het lokale pokertoernooi is vaak erg gezellig. Je zit dan toch met mensen aan een tafel. Er komen hapjes en drankjes bij kijken en je vermaakt je prima. Voordeel van poker online is dat je dat in je eigen tijd kunt spelen. Jij bepaalt wanneer je gaat spelen. Behalve natuurlijk wanneer je je hebt ingeschreven voor een toernooi. Dan moet je wel zorgen dat je er klaar voor bent. Maar of je dat strak in het pak doet of in je badjas, dat kan ├ęcht niemand schelen. Kom daar maar eens mee aan in je lokale kroeg… Ook je vrienden zullen het prettiger vinden als je gewoon in je spijkerbroek en een shirt aan tafel zit.
Poker online