Daily Paper, streetwear met een Afrikaans tintje.

Daily Paper

Geef jij je outfit graag een tikkeltje kleur? Dan zit je bij het modemerk Daily Paper helemaal goed. Dit label is in 2010 opgericht en omschrijft zichzelf als Amsterdamse menswear maar hebben inmiddels ook verschillende vrouwenitems aan de collectie toegevoegd. Het merk heeft de inspiratie voor kleding en accessoires gehaald uit de Afrikaanse cultuur en dit zie je ook zeker terugkomen. De items hebben een iets wat ruig karakter, worden gekenmerkt door felle kleuren en hebben een modern design. Ben jij opzoek naar een echte eyecatcher, dan zit je bij Daily Paper helemaal goed!

Jassen van Daily Paper

Buiten begint het gure weer steeds meer de overhand te krijgen dus worden de winterjassen weer uit de kast gehaald. Mocht je nou nog geen goede, leuke winterjas hebben dan moet je zeker is een kijkje nemen bij de collectie van Daily Paper. Het label heeft een paar fijne dikke winterjassen aan de collectie toegevoegd. Ondanks dat ze in Afrika eigenlijk nooit een dikke winterjas nodig hebben, heeft het merk wel inspiratie op kunnen doen om deze items een Afrikaanse look te geven. De jassen in de collectie van Daily Paper zijn over het algemeen donsjassen die dus heerlijk warm zijn en goed isoleren. Perfect voor als straks de eerste sneeuw gaat vallen. Maar naast het goede isolerende effect zien deze jassen er ook nog is super stoer uit. Wat dacht je van een fel rode, blauwe, gele of groene jas? Zelf als je buiten loopt heb jij een item die je outfit echt af maakt. Ga je toch liever iets meer op safe dan hebben ze deze jas ook nog in het zwart.

Hoodies van Daily Paper

Wat mag je nog meer niet missen in je kledingkast met het koude weer opkomst? Precies, een super fijne warme hoodie en laat Daily Paper nou net hier ook een paar fijne van hebben in het assortiment. Een perfecte hoodie is zacht aan de binnenkant, houd je warm en ziet er ook nog eens super vet uit. Net zoals de jassen zijn ook deze items in verschillende felle kleuren verkrijgbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rood, blauw, geel of groen? Daarnaast zijn alle hoodies ook nog eens voorzien van een toffe opdruk in een contra kleur om de boel nog een beetje meer op te vrolijken. Ga je liever voor een iets minder opvallende kleur dan hebben ze ook nog simpele hoodies in het grijs of zwart. Net zo stoer, alleen net iets minder opvallend.

T-shirts van Daily Paper

Wil je, je outfit helemaal dan kies je ook nog gewoon een tof shirt van Daily Paper erbij. De shirts zijn net als de jassen en hoodies in verschillende felle kleuren te verkrijgen en zijn ook voorzien van een toffe opdruk. Leuk voor een avondje stappen of alvast voor het betere weer na de winterperiode.

Daily Paper heeft echt bij alles als je houdt van kleding die een beetje opvalt. Nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie? Neem dan snel een kijkje!